Fuvarozás


A csomag szállítás menete

Csomag szállítás

Kiterjedt partnerkapcsolatunknak köszönhetően az ország közel minden pontján jelen vagyunk minden nap két alkalommal. Budapestről éjszaka indulnak járataink a következő vonalakon: Győr-Sopron, Székesfehérvár-Veszprém-Szombathely-Zalaegerszeg, Székesfehérvár-Nagykanizsa, Kaposvár-Pécs-Baja, Szeged-Békéscsaba, Kecskemét-Szolnok, Debrecen-Nyíregyháza, Eger-Miskolc. Ezek a járatok a hajnali órákban leterítik az éjszakai árukat, visszafelé pedig a nappali áruk terítésével, illetve felvételével foglalkoznak. Az aznapi árumennyiség határozza meg, hogy milyen méretű teherautót indítunk egy-egy járaton. Ez a rendszer évek óta megbízhatóan, kedvező árszinten működik, és 24 órán belüli áruátadást biztosít az ország bármely pontjáról az ország bármely pontjára. Természetesen lehetőség van egyedi igény és megfelelő árumennyiség esetén további járatok, illetve dedikált autó indítására is.

Áru felvétel

Megbízó által telefonon vagy faxon megadott utasításai alapján, telephelyén vagy a megadott árufelvételi helyen.

Hogyan történik az áruátvétel

Minden küldeményt fuvarlevél kísér, amelyen a következő adatokat kérjük feltüntetni:
- feladó
- címzett, pontos kiszállítási címmel
- kiszállítási határidő, (nappal vagy éjszaka)
- áru mennyisége, súlya, térfogata, darabszáma
- egyéb, árura vonatkozó adatok, utasítások (pl. törékeny, stb.)
- utánvét összege
- fuvardíjfizető (feladó vagy az átvevő)
- minden egyéb mellékelt árukísérő okmány (pl. számla, csomaglista, stb.)
- feladó aláírása, bélyegzője
- feladás dátuma.
Végül futárunk is aláírja, lebélyegzi a fuvarlevelet és ezzel létrejött a fuvarozási szerződés. Ennek alapján csomag- szállító cégünk vállalja, hogy a sértetlen csomagolással átvett árut sértetlen csomagolással, a megjelölt helyre, időre eljuttatja.

Hogyan történik a kiszállítás

Budapesti raktárunkban az árukat rendeltetési helynek megfelelő járatunkra rendezzük. Gyűjtőjárataink éjszaka indulnak, majd igény szerint éjjel vagy nappal átadják az árut a címzettnek. Az átadást a fuvarlevél aláírása, lebélyegzése igazolja, mind a futár, mind a címzett részéről. Akár az átadás körülményeivel, akár az áruval kapcsolatban felmerülő minden rendellenességet a fuvarlevélen jelezni kell!

Tekintettel az áru átvétele és kiszolgáltatása közötti igen rövid időre,(24 órán belül) az áru pillanatnyi helye pontosan meghatározható. Ez azt az előnyt nyújtja, hogy szinte bármilyen utólagos rendelkezés megoldható (pl. ne szolgáltassuk ki, vagy másnak szolgáltassuk ki az árut, visszarendelhető egy küldemény, változtatható a fizetés módja – készpénz helyett átutalás, stb.) Futáraink mindegyikét elláttuk rádiótelefonnal, így érkezés előtt értesíteni tudja a címzettet, az áru átadásakor felmerülő minden esetleges probléma azonnal megoldható. Ezek a szolgáltatások jelentős előnyt jelentenek például egy postacsomaggal összehasonlítva.

Hogyan történik az utánvét kezelése

Utánvétes áruk esetében a címzettnek való kiszolgáltatás feltétele az áru ellenértékének átadása futárunknak. Ettől csak a feladó engedélyével térünk el. Az utánvét összegével futárunk még a kiszállítás napján elszámol diszpécser szolgálatunknál, majd másnap - pénzügyi osztályunk ellenőrzése mellett - az eladóhoz eljuttatjuk az összeget. Ez történhet készpénz kiszállítása vagy postai befizetés útján is. A beszedett összeg 1 %+ÁFA-t, de minimum 800 Ft+ÁFA-t számítunk fel.

 

Megbízható, pontos szállítmányozó partnert keres?

Kérjen ingyenes árajánlatot Most, vagy hívja az ügyfélszolgálatunkat, akik segítenek az Ön árújának a szállításában. 
Speciális áruk fuvarozásában is szakszerű segítséget nyújtanak Önnek!

+36-70-379-10-60   


Ajánlatkérés
Ajánlatkérő neve:
Telefonszám:
E-mail cím:
Különleges leírások, igények: