Cégismertető

Kép

Cégünket Nagy László alapító, cégtulajdonos hozta létre 1989-ben ekkor mint egyéni fuvarozó, 1997-óta pedig mint hivatalosan bejegyzett NL - Szibéria-Trans Egyéni Cég tagja a Kereskedelmi és Ipari Kamarának.

A Szibéria Trans fő profilja a belföldre és Európa területére történő szállításon túl a volt FÁK országokba és a közel-keletre történő áruszállítás, melynek terén több mint másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezünk.

Sikereinket igazolja partnereink hosszú listája, illetve az a tény, hogy a TIR Biztosító Egyesületnél kötött árukár biztosításunk igénybevételére működésünk alatt még nem volt példa.

Az általunk szállított áruk széles spektrumán túl (gyógyszer, elektronikai termékek fuvarozása, élő-állat és gépjármű szállítás) cégünk különleges megbízásokat is teljesít (nagy érétkű, túlsúlyos vagy túlméretes áruk szállítása).

Járműparkunk és munkatársaink szakmai tapasztalata lehetővé teszi, hogy küldeménye a világ bármely tájára biztonságosan és gyorsan eljusson.

Szlogenünk: Ahová út vezet, oda mi szállítunk.

Azok akik már jártak a volt szovjetúnió tagállamaiban, mondanunk sem kell, hogy ez mit jelent.

Válassza a tapasztalatot és a biztonságot! Vegye igénybe szolgáltatásunkat!Amennyiben szeretne cégünkről bővebb információt kapni, kérjük töltse le cégbemutatónkat, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk.

Jelentkezzen cégünkhöz


 Hívjon minket ingyenesen!    Ingyenes fuvar árajánlat kérés!